Tarihçe

Temel Bilimler Koleji olarak 1999 yılında yola çıkarken idealimiz öğrencilerimizin düşünebilen, problem çözebilen, üretken, kendi benliğine saygısı olan, dilini iyi kullanan, soyut düşünebilen, çok kültürlü yaşam içinde topluma uyum sağlayan, sevgi ve dostluk erdemlerine sahip, toplumsal değerleri olan, mantıklı düşünebilen, estetik anlayışa sahip bireyler yetiştirmek oldu. En büyük değerin bilgi olduğu bir çağdayız.

Kurumumuz 1999 yılında ilk olarak Gaziosmanpaşa’da Kardelenler Eğitim Kurumları olarak faaliyetlerine başlamıştır. Devam eden süreçte 2010 yılında Gop okulları kurulmuş, ardından da 2016 yılında Temel Bilimler Koleji faaliyetlerine başlamıştır. Ayrıyeten Bilyön Okulları da olmak üzere eğitim hizmetlerimize devam etmekteyiz. 2021 Yılında Fen Bilimleri Kolejleri kurulmuş, Temel Bilimler Kolejlerine bağlı meslek liseleri hariç tüm anadolu liseleri Fen Bilimleri Kolejleri altında birleştirilmiştir.

Temel Bilimler Koleji

Okullar, bölümler ve kayıt işlemleri hakkında bilgi alın. Randevu alarak kampüslerimizi ziyaret edin. Kayıt avantajlarını kaçırmayın.

Hemen Kayıt Ol!
Temel Bilimler

Temel Bilimler Koleji
Üniversite Kazanmada Bir Adım Önde Olun.

Arnavutköy
  • Anadolu, Yıldırım Beyazıt Cd. No.96 D:98, 34275 Arnavutköy/İstanbul